Bleu d´Auvergne je francouzský sýr s vnitřní modrou plísní. Během doby zrání je uchováván ve vlhkých sklepních prostorách, kde je propichován jehlicemi. Smetanový, lehce...
Tři druhy kvalitního pepře, nasekané s tou největší jemností a pečlivostí. Černý, červený a bílý - to je trio, které dělá tento kravský, sýr z pasterizovaného mléka tím, čím...
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou...
Křupavé critsini s pšeničné mouky se sezamem jsou ideální k řeckým pomazánkám z fety, z lilku nebo k řeckým sýrům a olivám s trochou pomazánky ze sušených rajčátek.
Země...
Filukovy preclíky se vyznačují jemně máslovou příchutí. Jsou křupavé, ale přesto velmi jemné a delikátní. Skvěle se hodí jak k pivu, tak i k vínu.
Země původu: Česká republika