Pršutonáda 170g Čangrády

Neohodnoceno
Značka: Čangrády

Když se spojí dvě poctivé řemeslné značky, vznikne něco výjimečného. Pršutonáda je výsledkem spolupráce Čongrády a Pršutérie Chovaneček. Masová specialita s vysokým podílem sušeného pršutu, která vás okouzlí svou výraznou chutí a jemnou strukturou. Nezaměnitelné spojení sušeného pršutu, červené cibule a vína. Jemná masová specialita vyráběná ručně z prvotřídních surovin.

Bez chemie a stabilizátorů. Ideální pro chvíle, kdy si chcete dopřát poctivou chuť bez kompromisů.

Bez lepku, chemie a stabilizátorů, vhodná i pro celiaky.

Země původu: Česká Republika 

Dostupnost Skladem
Kód: 14031
119 Kč
Pršutonáda 170g Čangrády
Neohodnoceno
Značka: Čangrády

Vyráběno tradičními postupy z těch nejkvalitnějších surovin, bez chemie a stabilizátorů.

  • Pršut (minimálně 44 %) – jemně uzený a dlouze zrající pršut dodává intenzivní a bohatou chuť.
  • Vepřové sádlo škvařené Čongrády – zajišťuje hebkou texturu a jemnou masovou šťavnatost.
  • Sušená rajčata dodávají lehkou kyselkavost a podtrhují chuť.
  • Červené víno propojuje všechny chutě v jeden celek a dodává lehké ovocné tóny.
  • červená cibule
  • česnek čerstvý
  • provensálské koření, oregano, černý pepř

Výživové údaje (na 100 g):

  • Energetická hodnota: 1126 kJ / 269 kcal
  • Tuky: 13 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 5,5 g)
  • Bílkoviny: 15 g
  • Sacharidy: 13 g (z toho cukry: 7,1 g)
  • Sůl: 0,49  g

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Škvarková pomazánka
136 Kč

Škvarková pomazánka je tradiční české jídlo. Firma Meleme maso to pojali jako výzvu a chtěli se odlišit chutí.  Pomazánka je vyrobena z pomalu konfitovaných škvarků s přídavkem...

12046
Kachní paštika s Calvadosem
155 Kč

Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater je flambovaná v Calvadosu. Ten je doplněn společně s jablečným rozvarem i navrchu. Vše bez konzervantů. Kachní paštika je velmi...

11837
Husí paštika s Bordeaux
165 Kč

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak...

11807