Prosciutto di Parma 18 měsíců

Neohodnoceno

Prosciutto di Parma poprvé vznikla již před sto lety na magickém místě v Langhirano, u řeky Parmy. K tomu, abychom si mohli tuto delikátní pochoutku dopřát, je zapotřebí hodně času. A to celých 18 měsíců. Nasládlé aroma, výtečná chuť, už chybí jen sklenka vína a domácí pohoda.

  • Doba zrání: 18 měsíců
  • Země původu: Itálie
Dostupnost Skladem
Kód: 11269
119 Kč 1 190 Kč / 1 kg
Prosciutto di Parma 18 měsíců
Neohodnoceno

Složení:

Vepřové maso (z prasat z Itálie), sůl

 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 1056 kJ / 523 kcal

Tuky: 16 g

-z toho nasycené mastné kyseliny: 5.3 g

Sacharidy:   0.5 g

Bílkoviny:  27 g

Sůl: 4.6 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunky, prosciutta a salámy
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

sucha klobasa s parmazanem
124 Kč

Kvalitní výběrové maso, slanina, sůl a sladká maďarská paprika. Nic víc není potřeba. Trvanlivý fermentovaný tepelně neopracovaný výrobek od Andreje Tlustého z Lednice. ...

13155
Sušená klobáska s fíky
130 Kč

Země původu: Francie

10509
Dančí klobásky cca 200g
146 Kč

Dančí fermentované klobásky z Úpice získávají uzením charakteristickou chuť a jedinečně aroma. Samotné dančí maso vyniká výraznou chutí a je velmi šťavnaté. Dančí maso pochází z...

12672