Prosciutto di Parma 18 měsíců

Neohodnoceno

Prosciutto di Parma poprvé vznikla již před sto lety na magickém místě v Langhirano, u řeky Parmy. K tomu, abychom si mohli tuto delikátní pochoutku dopřát, je zapotřebí hodně času. A to celých 18 měsíců. Nasládlé aroma, výtečná chuť, už chybí jen sklenka vína a domácí pohoda.

  • Doba zrání: 18 měsíců
  • Země původu: Itálie
Dostupnost Skladem
Kód: 11269
119 Kč 1 190 Kč / 1 kg
Prosciutto di Parma 18 měsíců
Neohodnoceno

Složení:

Vepřové maso (z prasat z Itálie), sůl

 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 1056 kJ / 523 kcal

Tuky: 16 g

-z toho nasycené mastné kyseliny: 5.3 g

Sacharidy:   0.5 g

Bílkoviny:  27 g

Sůl: 4.6 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunky, prosciutta a salámy
Váha jednoho kusu: cca 100g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Sušená klobáska s vlašskými ořechy
140 Kč

Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a výběrových surovin. Země původu: Francie

10521
Mini salámky přírodní Auvernou 100g
120 Kč

Malé velikostí, velké chutí. Tyto Auvernou mini salámky jsou k dispozici v ideální velikosti. Tyto lahodné jemně kořeněné sušené klobásy se snadno vejdou do kapsy, kabelky nebo...

13291
Sušená klobáska s bažantem s koňakem
140 Kč

Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a další výběrové suroviny. Země...

11366