Mandle blanšírované loupané
Mandle se dají využít na nespočet způsobů. Skvělé jsou jen tak samotné nebo v kombinaci s dalšími ořechy a sušeným nebo čerstvým ovocem. Mají ale obrovské využití v teplé i studené kuchyni. Často se používají při pečení cukroví a obzvláště dobře chutnají v závinech. Také je můžeme přidat do smoothie nebo z nich udělat ořechové máslo.
Země původu: Španělsko
Nutriční hodnoty na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2671 kJ / 638 kcal |
Tuky: | 52 g |
z toho nasycených: | 4 g |
Sacharidy: | 19,2 g |
z toho cukry: | 4,8 g |
Bílkoviny: | 18,3 g |
Sůl: | 0,02 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vážené ořechy a sušené plody |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář