Barevný kampotský pepř je namíchán z černého, bílého a červeného pepře (samozřejmě kampotského). Černý pepř dává směsi aromatické tělo, bílý pepř ostrou a výraznou chuť a...
Chcete použít lanýže na cokoli? Pak je tu mlýnek se sušeným lanýžem, kdy si lanýže umelete přímo do pokrmu. Velice praktické a budete mít vždy po ruce bez náročného skladování....
Tohle koření rozhodně není pro začátečníky. Paprička Naga Bhut Jolokia dosahuje hodnoty 1 000 000 SHU a právem byla svého času označována jako ta nejpálivější. Pokud ale vysokou...
Naga Bhut Jolokia dosahuje na Scovilleho škále až 1 000 000 SHU! Tahle paprička dá zabrat nejednomu odvážlivci, a to i navzdory tomu, že vysokou míru pálivosti vyvažuje příjemná...
Směs koření na přípravu hovězího masa a steaků. Jemně pikantní směs je vhodná i na grilování zeleniny. Výbornou marinádu připravíme s použitím pomerančového nebo ananasového...
První, čím vás tyto jemně pálivé papričky zaujmou, je jednoznačně výrazná temná barva. Jejich domovem je Mexiko, kde při svém růstu nemají nouzi o teplo a světlo. Díky tomu...
Koření Pasta pomodoro je výborné do rajčatových nebo zeleninových omáček, k těstovinám nebo bramborovým nokům. Bylinky v kombinaci se sušenými rajčaty se skvěle hodí do masové...
Drcená chilli paprička. Není žádným tajemstvím, že jedna z nejlepších papriček na světě pochází z italské Kalábrie. Červená paprička, která má ohnivou a pikantní chuť, pro...
Barevný pepř je fascinující směs, která přináší do kuchyně nejen pestrou škálu chutí, ale i vizuální atraktivitu. Skládá se z černého, bílého, zeleného a růžového pepře, přičemž...
Barevný pepř je fascinující směs, která přináší do kuchyně nejen pestrou škálu chutí, ale i vizuální atraktivitu. Skládá se z černého, bílého, zeleného a růžového pepře, přičemž...
Koření na salát caprese je připraveno ze sušených rajčat, bylinek, česneku a cibule. Výrazná chuť sušených rajčat se skvěle hodí k jemné chuti mozzarelly. Nejlépe se hodí k...
Drcená chilli paprička. Není žádným tajemstvím, že jedna z nejlepších papriček na světě pochází z italské Kalábrie. Červená paprička, která má ohnivou a pikantní chuť, pro...