Guanciale
Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické chuti pokrmu Spaghetti carbonara.
Související produkty

Sýr Brie s bílou plísní na povrchu je velmi jemný, krémový a s výraznou slanou chutí. Svůj název si nese podle travnaté části východně od Paříže. Patří mezi oblíbené sýry...

Gouda doplněná olivami a rajčaty připomíná chuť slunné Itálie. I tak jde stále o holandský vyzrálý sýr, který v sobě skloubí lahodné a jedinečné chutě. Jeho lehce kyselejší chuť...

Vynikající Švýcar, skvěle vyzrálý a jemně pikantní. Sýr je vyrobený z nepasterovaného kravského mléka, má přírodní kůrku a lehce navinulou, sennou vůni. Tento "poklad" se...
Podobné produkty

Jelení klobáska je delikatesa z masa jelena z malé uzenářské výrobny. Autentická chuť divočiny, ručně zpracovaná a uzená. Skvělý doplněk pro milovníky unikátní...