Lanýže se strouhají či krájejí na tenké plátky a používají se jako přísada do těstovin, rýže, polenty, pomazánek či smažených vajíček.
Země původu: Itálie
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže zdokonalí každý pokrm. Skvěle doplní chuť těstovin i rizota. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s...
Bílý lanýž má příjemnou ale silnou aromatickou vůni, slabě pikantní česnekovou chuť.
Bílý lanýž se nedoporučuje tepelně upravovat, aby neztratil svou chuť. Lze ho...
Tento produkt obsahuje 45% Parmigiano Reggiano a originál bílý lanýž ( Tuber Borchii Vitt). Jedná se o hustý a krémový recept ideální pro čerstvé těstoviny, gnocchi, risotta, či...
Lahodný prášek z bílého lanýže, vyrobený pouze z nejkvalitnějších surovin, které jsou jemně namleté a smíchané dohromady. Budete si moci vychutnat vynikající koření pro vaše...
Chcete použít lanýže na cokoli? Pak je tu mlýnek se sušeným lanýžem, kdy si lanýže umelete přímo do pokrmu. Velice praktické a budete mít vždy po ruce bez náročného skladování....