Maso Kazda
Klobásky z hovězího a vepřového masa kořeněné tak akorát, aby vynikla chuť masa. Vyrobeno v Česku s láskou k řeznickému řemeslu.Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá...
13952
Novinka
Klobásky z hovězího a vepřového masa kořeněné tak akorát, aby vynikla chuť masa. Vyrobeno v Česku s láskou k řeznickému řemeslu, podle italksé receptury. Vyrábí se poctivou...
13951
Dančí fermentované klobásky z Úpice získávají uzením charakteristickou chuť a jedinečně aroma. Samotné dančí maso vyniká výraznou chutí a je velmi šťavnaté. Dančí maso pochází z...
12672
Jelení klobáska je delikatesa z masa jelena z malé uzenářské výrobny. Autentická chuť divočiny, ručně zpracovaná a uzená. Skvělý doplněk pro milovníky unikátní...
12671
Hovězí fermentované klobásky potěší všechny, kteří preferují kvalitní maso a uzeniny. Vyrábí se poctivou ruční metodou. Uzení jim přidá na chuti i aroma. Jsou chutné, šťavnaté a...
12673
Dančí pršut vyniká výraznou chutí, vůní a šťavnatostí masa. Zrání v suchých, tmavých místnostech dává masu jeho charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Zvěřina...
12706
Jelení pršut je zauzený studeným kouřem a sušený v temné místnosti. Jedinečná chuť masa, které je poctivě vybíráno. Rodinná firma Kazda vykupuje zvěřinu od myslivců a zpracovává...
12670
Hovězí pršut od Kazdy je záruka kvalitního masa. Pršut se dá snadno krájet a bude nejlépe chutnat s vychlazeným pivem.
Země původu: Česká republika
12669
Hovězí Sudžuk od Kazdy je záruka kvalitního masa. Sudžuk se dá snadno krájet a bude tak nejlépe chutnat s vychlazeným pivem natenko nakrájený na prkénku s dalšími dobrotami...
12849
Stránka 1 z 1 -
9 položek celkem