Bresaola
Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Sušení a zrání dodává na intenzitě chuti i aroma. Velmi dobře chutná CARPACCIO z Bresaoly. Nakrájíte pršuto na tenké plátky a posypete hoblinkami parmezánu. Přidáte olivový olej, rukolu a servírujete s červeným vínem.
Země původu: Itálie
Složení:
Hovězí maso 95 %, kuchyňská sůl jodidovaná max. 5 %, koření, dextróza, konzervant E250
Výživové údaje. na 100 g:
Tuky: 5,9 g (z toho nasycené masné kyseliny 2,9 g),
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g),
Bílkoviny: 32 g,
Sůl: 7,6 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky, prosciutta a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář