Cibule smažená kořenka 25g
Smažená cibulka je připravována podle klasického receptu na přípravu aromatické a křupavé cibulky avšak obsahuje až o polovinu méně oleje než průmyslově vyrobená cibulka.
Smažená cibule je připravená na bramborové nebo hrachové kaše. Výborně se hodí na dochucení vařených nebo pečených brambor, omelet a jiných vaječných jídel. Můžeme ji podávat i k pečeným masům.
Ale tento italský zázrak můžeme použít i do dalších jídel:
- Rajčatová omáčka k těstovinám nebo bramborovým nokům
- Boloňská omáčka (ragú) na lasagne nebo ke špagetám
- Pečené vepřové – přidejte 2-3 lžíce koření do pekáčku, podlijte vodou a nechte péct
- Kuře na česneku – porcované kuře pečené s bílým vínem a kořením Aglio olio peperoncino
- Zeleninové polévky tipu minestrone.
Složení: česnek, bazalka, paprika, petržel, oregano, chilli.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář