Pro kvalitní sýr nemusíme až za hranice. I v Čechách se dá vyrobit výtečná pochoutka. Horský sýr vzniká v Drahanské vrchovině ležící zhruba uprostřed Moravy. Tvrdý, pikantní sýr...
U sýru Comté AOP máte jistotu toho nejlepšího. Chráněné označení původu, tedy zkratka AOP, garantuje, že sýry pochází pouze z frankofonních oblastí. Na výrobě se podílí...
Camembert je francouzský sýr s bílou plísní na povrchu. Uvnitř je krásně krémový a jemný. Pochází z Normandie, kde se vyrábí z toho nejkvalitnějšího mléka od schválených druhů...
Lahodná sušená rajčata s mořskou solí ze slunné Itálie. Skvěle se hodí do salátů, těstovin, ale i jen tak, samotné, například k polosuchému vínu.
Země původu: Itálie
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také...