Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g tubus, Kampot
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný s originální chutí!
Připravte originální pepřovou omáčku z dlouhého fermentovaného pepře!
Země původu: Kambodža
Dlouhý pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak, aby si zachoval maximální čerstvost! Lze jej konzumovat celý nebo snadno nakrájet nožem. Tuhle chuť u pepře byste pravděpodobně nikdy nečekali. Rostlina, z které pochází se nazývá Piper Retrofractum, je poměrně jemný, komplexní a harmonický s nástupem jemného aroma a chutí lékořice. Je svěží, voňavý, jeho pálivost je jemnější a unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář