Filety z tuňáka s klobásou Nduja z kalábrijského černého prasete 230g
Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Složení: Žlutoploutvý tuňák 56%, olivový olej, Nduja (vepřové maso, Kalábrijské chilli asladká paprika, sůl) 11%, sůl.
Výživové údaje na 100g: Energie 1159kJ/277.001kcal Tuky 19g - z toho nasycené 3g Sacharidy g - z toho cukry g Bílkoviny 26g Sůl 1.1g. Složení: Žlutoploutvý TUŇÁK 56%, olivový olej, Nduja (vepřové maso, Kalábrijské chilli a sladká paprika, sůl) 11%, sůl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.