Dančí klobásky cca 160-190g

Neohodnoceno
Značka: Maso Kazda

Dančí fermentované klobásky z Úpice získávají uzením charakteristickou chuť a jedinečně aroma. Samotné dančí maso vyniká výraznou chutí a je velmi šťavnaté. Dančí maso pochází z lokálních farem. Klobásy jsou opravdovou kvalitní lahůdkou, kterou ozdobíte obložený talíř doma i ve společnosti. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 12672
150,10 Kč 790 Kč / 1 kg
Dančí klobásky cca 160-190g
Neohodnoceno
Značka: Maso Kazda

Složení:

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito

162 kg masa: – 51 % dančí maso, 49 % hovězí maso a lůj, jedlá sůl, pepř, E 250 konzervant, E 315, 316 antioxidant, E 621 látka zvýrazňující chuť a vůni, HOŘČICE, dextróza, maltodextrin, startovací kultura.

 

Výživové hodnoty na 100g:

Energie: 774 kJ / 186 kcal

Tuky: 9,8 g, 

 Bílkoviny: 22,2 g,

Sůl: 2,7 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Salame Spianata calabra piccante
79 Kč

Salame Spianata calabra piccante je italská specialita z vepřového masa. Jasně červená barva zvýrazněna chilli papričkami a tukovými kostkami. Salám má výraznou, ostřejší chuť a...

12341
Prosciutto Crudo
Prosciutto Crudo
Momentálně nedostupné
99 Kč

Jedná se o šunku, která zraje minimálně 120 dní ve výšce 1000 metrů nad mořem. Vyrábí se z masa z výběrových, volně žijících vepřů. Díky zrání v optimálním prostředí má...

10887
Bresaola
Bresaola
Skladem
145 Kč

Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Sušení a zrání dodává na intenzitě chuti i aroma. Velmi dobře chutná CARPACCIO z...

12902