Dančí klobásky cca 160-190g

Neohodnoceno
Značka: Maso Kazda

Dančí fermentované klobásky z Úpice získávají uzením charakteristickou chuť a jedinečně aroma. Samotné dančí maso vyniká výraznou chutí a je velmi šťavnaté. Dančí maso pochází z lokálních farem. Klobásy jsou opravdovou kvalitní lahůdkou, kterou ozdobíte obložený talíř doma i ve společnosti. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 12672
150,10 Kč 790 Kč / 1 kg
Dančí klobásky cca 160-190g
Neohodnoceno
Značka: Maso Kazda

Složení:

Na 100 kg hotového výrobku bylo použito

162 kg masa: – 51 % dančí maso, 49 % hovězí maso a lůj, jedlá sůl, pepř, E 250 konzervant, E 315, 316 antioxidant, E 621 látka zvýrazňující chuť a vůni, HOŘČICE, dextróza, maltodextrin, startovací kultura.

 

Výživové hodnoty na 100g:

Energie: 774 kJ / 186 kcal

Tuky: 9,8 g, 

 Bílkoviny: 22,2 g,

Sůl: 2,7 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Sušený tyrolský speck
69 Kč

Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...

12418
Prosciutto di Parma 18 měsíců
119 Kč

Prosciutto di Parma poprvé vznikla již před sto lety na magickém místě v Langhirano, u řeky Parmy. K tomu, abychom si mohli tuto delikátní pochoutku dopřát, je zapotřebí...

11269
Pancetta
Pancetta
Skladem
105 Kč

Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou...

10967