BIO Kampotský pepř červený 50g tubus, Kampot
Do červena vyzrálý Kampotský pepř. Ručně sbíraný, ručně tříděný. Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto jemné unikátní chutě podporuje i sušení na kambodžském slunci. Červený pepř má nižší pikantnost na rozdíl od černého pepře.
Země původu: Kambodža
Kvalitní Kampotský pepř se vyznačuje intenzivní chutí a vůní, díky čemuž je tak proslaven a oblíben u profesionálních šéfkuchařů, ale i mistrů grilu a všech milovníků dobrého jídla. Díky tomu ho ale také spotřebujete méně než běžného pepře a v momentě kdy jím perfektně dochutíte jídlo bude dominovat jeho chuť dříve, než pálivost. Je na Vás černý pepř moc pikantní? Opepřete si své pokrmy červeným pepřem z Kampotu. Je jemnější a méně ostrý. Chuťově Vám může připomínat sladké jahody. Pro ovocné tóny, získané delším zráním a sušením na kambodžském slunci, se skvěle hodí do ovocných salátu a překvapí vás i při pečení.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.