BIO Kampotský pepř černý 50g tubus, Kampot
Tak skvělou chuť byste od pepře asi nečekali. Podmanivá chuť s unikátními tóny eukalyptu a máty, které byste u černého pepře asi nečekali. Charakteristická výrazná a zároveň komplexní chuť Kampotského pepře, sušeného na slunci do typické černé barvy, Vás naprosto uchvátí.
Země původu: Kambodža
Kvalitní Kampotský pepř se vyznačuje intenzivní chutí a vůní, díky čemuž je tak proslaven a oblíben u profesionálních šéfkuchařů, ale i mistrů grilu a všech milovníků dobrého jídla. Díky tomu ho ale také spotřebujete méně než běžného pepře a v momentě kdy jím perfektně dochutíte jídlo bude dominovat jeho chuť dříve, než pálivost. Variabilita využití černého Kampotského pepře z něj dělá perfektní pepř pro každou kuchyni. Ať vaříte maso, zeleninu, rizoto či těstoviny. Kambodžský pepř je „tajnou“ ingrediencí šéfkuchařů a teď bude i tou Vaší.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.