Sušená rajčata s česnekem a mořskou solí 180 g
Tato tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci a poté se naloží do originálního nálevu z kvalitního slunečnicového oleje a vinného octa, ve kterém je jen lehce česneku, který krásně doplňuje chuť. Tato rajčata se používají na přípravu těstovinových i zeleninových salátů. Naprosto neodolatelné jsou rovněž s krémovými sýry, které se dají namazat přímo na rajče a podávat jako originální jednohubky.
Hmotnost: 180 g
Země původu: Řecko
Složení: rajčata sušená na slunci 68,33%, slunečnicový olej, červený vinný ocet, mořská sůl, česnek 1,39%, oregano, bazalka.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1831 kJ/438 kcal,
Tuky: 42,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 19,8 g,
Sacharidy: 10,5 g, z toho cukry: 7,5 g,
Bílkoviny: 3,1 g,
Sůl: 5,62 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.