Kachní terina s hříbkem, 180g Jean Brunet

Neohodnoceno

Kachní terina je tradiční pokrm z Francie. Na přípravu teriny se používají kachní játra. Tento druh obsahuje větší kousky masa, čímž se liší od klasické paštiky. Díky hříbkům je aromatická a chuťově lahodná. S pečivem a kvalitním vínem máte skvělé občerstvení pro návštěvy nebo večírky.

Země původu: Francie

Dostupnost Skladem
Kód: 10175
119 Kč
Kachní terina s hříbkem, 180g Jean Brunet
Neohodnoceno

Složení:

Kuřecí játra, kachní maso 25 %, vepřové maso, vepřové sádlo, sušené hřibky 2 %, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Bez barviv, konzervantů a emulgátorů.

 

Výživové údaje na 100 g:

 

Energetická hodnota: 360,6 Kcal / 1490,5 Kj,

Tuk:  33,53 g,

Mastné kyseliny: 13,08 g,

Sacharidy: 2,6 g,

Cuk: 0,67 g,

Vláknina: <0,4 g,

Bílkoviny: 12,1 g,

Sůl: 1,45 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Zvěřinová paštika
155 Kč

Zvěřinová paštika se vyrábí z českého kančího masa. Při výrobě se používá gin, který vyzdvihuje jalovcovou chuť, a bobkový list s novým kořením. Servíruje se s rozpečeným...

11808
Husí paštika s Bordeaux
165 Kč

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak...

11807
lanýžová paštika 100 g MELEMEMASO
149 Kč

Opravdová pochoutka pro ty nejnáročnější gurmány. Speciál od kluků paštikářu z Melememaso, která Vám vyrazí dech.  Jedná se velmi jemnou a delikátní paštiku s přidanými černými...

11962