Kachní terina s hříbkem, 180g Jean Brunet
Kachní terina je tradiční pokrm z Francie. Na přípravu teriny se používají kachní játra. Tento druh obsahuje větší kousky masa, čímž se liší od klasické paštiky. Díky hříbkům je aromatická a chuťově lahodná. S pečivem a kvalitním vínem máte skvělé občerstvení pro návštěvy nebo večírky.
Země původu: Francie
Složení:
Kuřecí játra, kachní maso 25 %, vepřové maso, vepřové sádlo, sušené hřibky 2 %, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Bez barviv, konzervantů a emulgátorů.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 360,6 Kcal / 1490,5 Kj,
Tuk: 33,53 g,
Mastné kyseliny: 13,08 g,
Sacharidy: 2,6 g,
Cuk: 0,67 g,
Vláknina: <0,4 g,
Bílkoviny: 12,1 g,
Sůl: 1,45 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.