Jéégr cca 130g

Neohodnoceno
Značka: Chovaneček

JÉÉGR je kvalitní zvěřinová klobása s podílem vepřového masa. Zvěřina pochází výhradně z českých lesů a maso obsahuje minimální množství tuku. Pro výrobu klobásy ve tvaru jelení podkovy se používá směs divokého koření, hřebíček a česnek. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. 

Země původu: Česká republika

Dostupnost Skladem
Kód: 12285
70,20 Kč 540 Kč / 1 kg
Jéégr cca 130g
Neohodnoceno
Značka: Chovaneček

Složení:

Zvěřina - prase divoké 50 %, vepřové maso, hovězí maso, jedlá sůl s jódem, koření, dextróza, cukr, glukózový cukr, konzervant: dusitan sodný, antioxidant E315, E301, stravovací kultury, jedlé střívko

 

Výživové údaje na 100g:

Energie: 1885 kJ / 455 kcal

Tuky: 40 g z toho nasycené mastné kyseliny 16 g,

Sacharidy: 0,4 z toho cukry 0,2 g,

Bílkoviny: 24 g,

Sůl: 3,4 g. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Klobásy
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Mortadella Bologna s pistácií
59 Kč

Mortadella Bologna s pistácií z regionu Emilia-Romagna. Salám je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP, které zahrnuje pečlivý výběr italského masa. Pro získání té...

10890
Petto di tacchino “Il Nazionale"
85 Kč

Pečená krůtí prsa Il Nazionale jsou vynikající pochoutkou. Používá se pouze krůtí maso z italského dodavatelského řetězce. Díky pečlivému výběru masa a pomalému zpracování...

12036
Coppa - sušená vepřová krkovice
95 Kč

Měsíc sušený vepřový hřbet dochucený kořením (pepř, feferonky, sůl a aromatické byliny). Země původu: Francie

11664