Paštika s uzenými mandlemi a whisky
Tato paštika vznikla pro Ambasadora Singleton whisky Kryštofa Hrdinu, který ji podával jako doplněk k dané whisky na prestižní soutěži. Singleton whisky dodává paštice zemitou chuť a španělské uzené mandle zase příjemný šmrnc. Paštika je velmi jemná, jen nasekané mandle dokreslují strukturu.
Paštika s uzenými mandlemi je nejlepší na kváskovém chlebu a ideální je se sklenkou kvalitní skotské whisky.
Země původu: Česká republika
Složení: kuřecí játra 41 %, sádlo 22 %, vepřová plec 13 % máslo 11 %, vývar 5 %, uzené mandle, whisky 2 %, chilli papričky, sůl, pepř, koření.
Hmotnost: 150 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 5 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost: uvedena na výrobku, vždy min 1 měsíc.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.