Související produkty

Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí. Doba zrání: 2-3 měsíce. Země...

Tete de Moine je švýcarský bezlaktózový sýr z nepasterizovaného kravského mléka. Velmi často se mu také říká Mnichova hlava. Tete de Moine, které zraje...
Podobné produkty

Mortadella Bologna s pistácií z regionu Emilia-Romagna. Salám je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP, které zahrnuje pečlivý výběr italského masa. Pro získání té...

Pršuto se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa přímo v naší domovině. Suší se dlouhé měsíce v sušírně hned vedle kláštera sv. Zdislavy. Odtud pramení název Klášterní...

Měsíc sušený vepřový hřbet dochucený kořením (pepř, feferonky, sůl a aromatické byliny). Země původu: Francie