Kachní terina s Armagnakem, 180g Jean Brunet
Terina je tradiční pokrm z masa. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Kachní terina je doplněna o Armagnak. Tento druh koňaku ve spojení s kachními játry je luxusní záležitost. Potěší nejednoho gurmána.
Země původu: Francie
Složení:
Kuřecí játra, vepřový tuk, kachní křídla 15 %, vepřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10 %, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), armaňak 0,8 %, pepř
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 1362 kJ / 330 kcal,
Tuky: 31 g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
Sacharidy: 12 g
-z toho cukry 0,8 g
Vlákniny: < 0,5 g
Bílkoviny: 12 g
Sůl: 1,6 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář